Hvad er binære optioner


Binære optioner er en anden form for Differencekontrakt (Contract for Difference - CFD). Den afgørende forskel, der adskiller dem fra almindelige CFDer, vedrører deres tabspotentiale – med binære optioner kan du ikke tabe mere, end du investerer.

Ordet "binær" betyder "bestående af to stykker", og handel med binære optioner betyder netop dette – det er et handelsformat, der fungerer som et valg mellem to forskellige muligheder, selv om man i praksis ved handel med binære optioner vil have mulighed for at foretage yderligere valg vedrørende resultatet af sin handel.

Sådan fungerer ETX binære optioner

Sådan fungerer ETX binære optioner

How_ETX_Binary_Works

Sådan fungerer ETX binære optioner

Generelt beregnes spreadtrading og CFD fortjeneste eller tab på grundlag af det omfang, hvormed et produkt styrkes eller svækkes i pris, hvor fortjenesten eller tabet er afhængig af størrelsen af ændringen i produktets værdi. Binære optioner er en form for Differencekontrakt (Contract for Difference - CFD), hvor fortjeneste eller tab fastsættes ved den generelle retning af produktet snarere end en bestemt prisudvikling, selvom ETX binære optioner også indeholder funktioner, der giver mange andre resultater for traderen. I det passende benævnte høj/lav format, afgøres fortjeneste eller tab af, om produktet slutter højere eller lavere ved en handels udløb end dens niveau ved indledningen af denne handel. Tilsvarende afhænger resultatet af "parrets" format af, hvilken af de to optioner slutter højere end den anden. Det er dog også muligt for en binær trader at forlade handlen tidligere, med det resultat, at fortjeneste eller tab bliver mindre end det ellers ville have været.

Globale binære optioner

Globale binære optioner

Globale binære optioner

Global_Binary_Options

Handel med binære optioner har oplevet betydelig global ekspansion i de seneste år, og ingen steder mere end i USA. I 2008, ved en skelsættende beslutning fra SEC, blev binære optioner anset for at være et lovligt handelsformat, hvilket betyder, at binære handler i teorien er tilladt for amerikanske borgere. Men i praksis skal virksomheder, der tilbyder binære handler til amerikanske statsborgere, registreres hos SEC, hvilket betyder, at et stort antal binære virksomheder - herunder ETX Capital - ikke tilbyder tjenester til potentielle kunder i USA. Men bortset fra USA er statsborgere i de fleste lande i stand til at åbne en binær konto hos ETX Capital. Hvis du er usikker på, om du kan åbne en konto, kan du kontakte os på telefon +45 89881728 (Danmark) eller +44 (0) 20 7392 1486 eller via e-mail til newaccounts@etxcapital.co.uk for yderligere oplysninger.

Sådan handles binære optioner hos ETX Capital

Sådan handles binære optioner hos ETX Capital

Binary_Laptop

Sådan handles binære optioner hos ETX Capital

ETX Capital driver en platform specifikt dedikeret til binære handler: ETX Binary. Handl på fremtiden med månedlange binære positioner, eller fokusér på her og nu med optioner af bare 60 sekunders varighed. Vælg mellem et betydeligt sortiment af FX-valutapar, råvarer, aktieindekser og aktier i høj/lav, parrede, langsigtede og kortsigtede binære formater. Få potentielle udbetalinger på mellem 65% og 81% for vindende handler - husk dog på, at tabte handler vil resultere i et tab på 100% af pengene placeret i handlen. Find ud af mere om ETX Binary-platformen ved at tage et kig på ETX Binary-siden.


Binære optioner er ikke reguleret af Financial Conduct Authority

Ansøg om vores

Ansøg om vores