tilbage

Beskyttelse af kundepenge

Som detailklient hos ETX Capital vil vi forsikre dig om, at dine midler er sikre.

Konkurrencestyrelsen (FCA) har strenge regler for vores forretningsførelse og finansielle tilstrækkelighed.

Følgende regler skal overholdes:

  1. Alle virksomheder reguleret af konkurrencestyrelsen, herunder ETX Capital, skal dagligt udføre finansielle ressourceberegninger for at sikre, at virksomheden har tilstrækkelig lovpligtig kapital på alle tidspunkter.
  2. Adskillelse af klienternes midler indebærer, at virksomheden placerer detailklienternes midler på en klientkonto adskilt fra firmaets egne penge. I tilfælde af virksomhedens misligholdelse, er vore klienters midler adskilt fra virksomhedens gæld, og kan ikke betales med disse midler. Ligeledes, hvis virksomhedens bankkonto bliver overtrukket, kan banken ikke bruge klienternes midler til at reducere overtrækket. Bemærk, at for dem der klassificeres som professionelle kunder, finder ovenstående ikke anvendelse, og de risikerer at blive usikrede kreditorer i virksomheden. Bemærk: Adskillelse af klienters penge fra virksomhedens penge beskytter ikke klienten, hvis den bank, som opbevarer kundens penge går i betalingsstandsning.
  3. Ved slutningen af hver arbejdsdag afbalancerer vi vores adskilte konti for at sikre, at likvidationsværdien af hver enkelt klients konto er helt adskilt ved midnat den samme dag.
  4. Virksomhedens politik er, at fastholde kunders midler på konti i regulerede finansielle institutioner i EU.
  5. Garantiordning: I det usandsynlige tilfælde at virksomheden skulle gå konkurs OG der er underskud på klientens bankkonto, er individuelle klienter dækket af garantiordningen for finansielle tjenesteydelser (FSCS). Den maksimale FSCS-udbetaling pr. klient, hvis firmaet går i betalingsstandsning, er £ 50.000.