Strategier for binære optioner


Selvom det er en forholdsvis enkel handelsmåde, er det ikke nogen let opgave at forudsige den korrekte fremtidige pris på et aktiv. Uden en pålidelig handelsstrategi, kan dine chancer for at lide tab potentielt forøges. Vi vil diskutere nogle forskellige teknikker, du kan lære i din stræben efter at blive en mere effektiv trader.


Binære optioner er ikke reguleret af Financial Conduct Authority
 • 01

  Ting, du skal være opmærksom på, når du handler binære optioner

  Anvend en vis forsigtighed, når du analyserer en nyhedsbegivenhed, idet en forkert analyse af begivenhedens indflydelse på et marked kan resultere i tab, hvis markederne går imod din forudsigelse på grund af uovervejede faktorer.


  Personer, som er nye i handlen med binære optioner, skal være yderst forsigtige med hjemmesider eller software, der sikrer en høj succesrate ved handel med binære optioner. Selv om konceptet handel med binære optioner er ligetil, er rentabel handel ikke så enkel – så du skal omgå disse påstande med en høj grad af forsigtighed.


  Mange tradere bruger en kombination af grundlæggende og teknisk analyse til at forudsige markedsadfærd. Vi anbefaler tradere at øve sig på at bruge disse forskellige teknikker - måske med en demokonto først - for at få erfaring og vurdere hvilken strategi, der fungerer bedst for dig.

 • 02

  Handlendes indstilling

  Mange traderes beslutninger kan blive påvirket af at observere andre traderes positioner på et bestemt marked og gå lang , hvis det virker til, at de fleste andre tradere gør sådan i øjeblikket, eller omvendt.


  At handle med denne form for "flokmentalitet" har dog også betydelige ulemper. Selv om en traders indstilling kan være en brugbar indikator for markederne, er der ingen garanti for, at den vil forudsige et aktivs fremtidige bevægelse på en pålidelig måde. Det er også unormalt, at flertallet af tradere holder den samme position på et aktivs bevægelse. En traders indstilling er typisk omkring 50/50, hvilket gør det svært at forudsige tendenser pålideligt ud fra dette.

 • 03

  Forudsigelse af markedsbevægelser: Teknisk analyse

  Der er visse metoder, der ofte anvendes af tradere til at forudsige markedsaktivitet og til at forsøge at øge chancerne for succes. Den mest populære af disse teknikker hører ind under kategorierne for teknisk og grundlæggende analyse.


  Teknisk analyse indebærer forudsigelse af prisudviklingen gennem undersøgelse af et aktivs handelsmønster. Da investoradfærd ofte gentager sig, mener tekniske analytikere, at genkendelige og forudsigelige prismønstre vil fremgå af et diagram. Identificeringen af sådanne mønstre kan gøre en trader bedre til at indgå i handler, der er mere tilbøjelige til at være rentable. Teknisk analyse er baseret på den antagelse, at et aktivs markedspris generelt afspejler alle de eksterne oplysninger, der er relevante for dette aktiv. Dog bør en trader altid huske på, at bare fordi et marked har reageret på en bestemt måde tidligere, er det ingen garanti for, at det vil opføre sig på samme måde i fremtiden.

 • 04

  Forudsigelse af markedsbevægelser: Fundamental analyse

  Mens tekniske analytikere aflæser diagrammer for at kunne identificere tendenser fra tidligere markedsdata, studerer grundlæggende analytikere regnskaber, økonomiske rapporter og nyhedsbegivenheder, der kan afspejle et aktivs tilstand eller have indflydelse på dets pris.


  At holde sig opdateret om relevante internationale nyheder og finansielle nyheder kan hjælpe tradere med at drage fordel af kortsigtede markedstendenser. For eksempel kan et regeringsskift, naturkatastrofer og udgivelsen af økonomiske rapporter alle have en effekt på værdien af en valuta. En trader kan også drage fordel af at holde sig opdateret om den generelle økonomiske tilstand og overvågning af eventuelle ændringer i rentesatser samt nyheder om produktion, indtjening, beskæftigelse, BNP og ledelse – afhængigt af det aktiv, der handles.

Ansøg om vores

Ansøg om vores