Sådan handles binære optioner


Handel med binære optioner er en relativt ligetil, alternativ måde at handle indekser, valutaer og råvarer. Da handlen kun kræver, at en trader forudsiger, hvilket af to forskellige udfald, der vil forekomme, kan dens enkelthed være ideel for ​trader på udkig efter enkle beslutninger.


Men når du har besluttet dig for at starte handel med binære optioner, hvor skal du begynde?

Her er et par punkter:


Hvilke aktiver skal jeg handle?

Med ETX Capital kan du trade med en omfattende række aktiver, herunder valuta, råvarer, aktier og indekser. Men selv om begrebet handel med binære optioner er enkelt at forstå, er handlen bestemt ikke en enkel, risikofri aktivitet, og at vælge de aktiver, der passer bedst til dine interesser, kan være gavnligt på længere sigt.


Først skal du definere de typer af aktiver, der interesserer dig. At trade med noget, som du kan forstå snarere end et aktiv, der er fuldstændig fremmed for dig, kan gøre en stor forskel. For eksempel giver aktiehandel dig mulighed for at studere og få udbytte af dine foretrukne mærkevarer. På den anden side kan handel med indekser være mere dig, hvis du kan lide at se de store linjer og at følge med i forskellige sektorer og aktiver samtidigt.


Det er også bedre ikke at sprede dig for meget ved at handle med for mange urelaterede aktiver på én gang. At holde fokus som trader og forsøge at få en bedre forståelse af de markeder, hvor man handler, vælge et eller to aktiver og følge med i relaterede nyhedsbegivenheder og rapporter samt de industrier, der kan påvirke deres markedsværdi.

Hvor meget kapital skal jeg placere i en handel?

Hvor meget kapital skal jeg placere i en handel?

Binary_Options_How_Much

Hvor meget kapital skal jeg placere i en handel?

Dette er ofte den første beslutning, der skal tages, før du går ind i en handel med binære optioner. Handel med binære optioner giver dig mulighed for at bestemme, hvor meget kapital du vil placere i en handel. Husk, at for enhver handel er det bedre at lægge en lille mængde kapital i forhold til størrelsen på din konto – således at du ikke mister for meget på en enkelt handel, hvilket kan medføre, at din konto bliver opbrugt, hvis markedet pludselig vender sig mod dig. Jo mere kapital du placerer i handlen, desto større fortjeneste kan du potentielt opnå, men jo større tab vil du kunne pådrage dig.

Hvordan vælger jeg hvilken position, jeg skal holde?

Binary_Options_Which_Way

Hvordan vælger jeg hvilken position, jeg skal holde?

Det næste trin er at beslutte, om prisen på dit aktiv forventes at stige eller falde indenfor din definerede tidsramme (og, hvis du handler one klik optioner, om de vil stige eller falde ud over et vist niveau). Giv dig tid hver dag til at undersøge de aktiver, du handler med samt de industrier, der kan påvirke deres pris. At følge med i nyhedsbegivenheder ud over virksomhedsudmeldelser og økonomiske rapporter, der kan påvirke bevægelsen på dit aktiv, kan potentielt hjælpe dig til at forudsige markedsbevægelser med større nøjagtighed.

Hvor længe kan jeg holde en handel åben?

Binary_Options_How_Long

Hvor længe kan jeg holde en handel åben?

ETX Capital tilbyder både kortsigtede og langsigtede binære optioner, så du kan vælge den tidsperiode, der er optimal for din handelsstil. Du kan tage positioner, der varierer i størrelse fra 60 sekunder til en time eller en dag – afhængigt af hvad der fungerer bedst for dig. De, der nyder spændingen ved kortere handler, vil måske satse på 60 sekunders til 1 times optioner, hvorimod de med et mere langsigtet fokus vil vælge daglange handler.

Tradere vil ofte have mulighed for at lukke en handel tidligere end den officielle udløbstid. Ind imellem kan tradere have mulighed for at forlænge deres handelstid og holde handlen åben længere.

For at lære mere om handelsstrategier for binære optioner, kan du besøge vores side Binære handelstips.


Binære optioner er ikke reguleret af Financial Conduct Authority

Ansøg om vores

Ansøg om vores