Denne interaktive kundeservice kan hjælpe dig med at finde hurtige svar på dine spørgsmål, uanset om de er generelle handelsforespørgsler eller specifikke henvendelser om vores handelsplatforme. Du kan søge ved hjælp af relevante nøgleord eller på emnet. Svarene tilføjes og opdateres løbende, så hold øje med vores seneste opdaterede support.

TILBAGE

Artikler

Teknisk
  • Hvordan installerer jeg MT4 på min Mac?

Følg vores trin for trin-vejledning, der kan hentes​.

Læs mere
  • Hvad er servernavnet for MT4?

Server 1 - mt4live01.etxcapital.com:443  Server 2 - mt4live02.etxcapital.com:443 Hvis du er usikker på, hvilken server du skal bruge, skal du kontakte vores kundesupport på (local number) eller på customer.service@etxcapital.dk

Læs mere
  • Hvad er systemkravene for MetaTrader 4?

Kundeterminalen fungerer ved hjælp af alle Microsoft Windows operativsystemer fra XP og frem.  Vi anbefaler, at du bruger den nyeste udgave af Microsoft Windows, når du bruger din MT 4 konto.  Derudover er en processor, der understøtter SSE instruktion også nødvendig for driften.

Læs mere
  • Jeg kan ikke se alle markeder på min MT4 platform

For at få vist alle markederne på din MT4-platform, skal du klikke i feltet "Symbol" på din platform, derefter højreklikke på musen, vælge "Vis alle", og den fulde liste over tilgængelige markeder vil vises.

Læs mere
  • Hvordan installerer jeg MT4?

Følg vores trin for trin-vejledning, der kan hentes​.

Læs mere
  • Mine MT4-grafer vises som "Venter på opdatering"

Du skal blot trække og slippe en af handelsinstrumenterne i diagramfeltet, og det pågældende diagram vil herefter vises.

Graferne vises som ""Venter på opdatering"" indtil du har fuldført den ovenstående procedure.

Læs mere
  • Hvorfor er jeg ikke i stand til at logge ind på min MT4-konto på den downloadede platform?

Der kan være flere årsager til, hvorfor du ikke kan logge ind på din konto. For det første skal du sikre dig, at dine brugeroplysninger indtastes i det korrekte format uden symboler, og for det andet, at du forsøger at logge på via Live MT4-serveren -mt4live01.etxcapital.com eller mt4live02.etxcapital.com