Denne interaktive kundeservice kan hjælpe dig med at finde hurtige svar på dine spørgsmål, uanset om de er generelle handelsforespørgsler eller specifikke henvendelser om vores handelsplatforme. Du kan søge ved hjælp af relevante nøgleord eller på emnet. Svarene tilføjes og opdateres løbende, så hold øje med vores seneste opdaterede support.

TILBAGE

Artikler

Trading
  • Sådan placeres en handel

Klik på Call, hvis du tror, at prisen på aktivet vil stige ved udløbstiden, eller klik på Put, hvis du tror, at prisen på aktivet vil falde. Indsæt beløbet du ønsker at handle med og godkend. Handlen kan annulleres ved at klikke på ikonet Exit til enhver tid inden godkendelse af handelen

Læs mere
  • Hvordan åbner jeg en konto?

Klik på "Ansøg nu", vælg den/de platform(e), du ønsker at ansøge om og udfyld ansøgningsskemaet online.

Læs mere
  • Sådan redigeres en ordre til at åbne

Åbn ordrebogen
    Klik på Ændring på den pågældende ordre for at generere et vindue med Ændring af ordre
    Udfør de ændringer du ønsker og klik på Ændring for at bekræfte ændringerne.

Læs mere
  • Hvordan åbner jeg en Meta Trader 4 konto?

Hvis du allerede har en konto hos os, kan du blot logge ind og vælge "tilføj MT4 konto". Alternativt kan du, hvis du ikke er kontoindehaver, klikke på "Ansøg nu" og vælge Meta Trader 4 som din platform.

Læs mere
  • Sådan konverteres din valutasaldo

Daglige valutahandler konverteres til din standardvaluta efter midnat (omkring 02:00 GTM) mellem søndag og torsdag. Ønsker du, at din valutasaldo ikke automatisk konverteres, skal du lade os det vide på forhånd og derefter kontakte os hver gang, du vil have din saldo konverteret.

Læs mere
  • Hvordan åbner jeg en demo-konto?

For at oprette en demo-konto, skal du vælge fanen "Platforme" på vores hjemmeside og derefter vælge indstillingen "Demo" og følge anvisningerne på skærmen.

Læs mere
  • Hvor længe gemmes diagramdata?

Længde af perioden                                                        Længde af lagringen

Afkryds data og perioder på mindre end 1 minut                                                     1 dag

perioder på 1 minut - perioder på 5 minutter                                                          2 dage

perioder på 5 minutter - perioder på 30 minutter                                                     2 uger

perioder på 1 time - perioder på 4 timer                                                    Flere måneder

perioder på 1 dag og over            Siden markedet blev oprettet på ETX Capital platformen

Læs mere
  • Sådan placeres en ordre til at åbne

Klik på fanen Ordre for at generere et vindue for Ny ordre
    Vælg det niveau, du vil købe eller sælge på
    Juster øvrige sektioner ifølge dine specifikationer
    Klik på Placér for at bekræfte din ordre til at åbne.

Læs mere
  • Sådan får du vist din MetaTrader 4 handelshistorik

Klik på kontohistorik i terminalvinduet

For at få vist din handelshistorik, skal du højreklikke på kontohistorik-feltet og vælge tidsperioden

Hvis terminalvinduet ikke er synligt, skal du trykke CTRL + T for at åbne det.

Læs mere
  • Sådan ændres diagramstilen

Åbn en chart ved at bruge søgebjælken eller ved at klikke på markedet
    Klik på ikonet Diagram for at generere et nyt diagramvindue
    Klik på Diagrammer og dernæst Type for at vælge din diagramstil

Læs mere
  • Sådan åbnes et diagram i et nyt browservindue

Klik på ikonet Flyt til nyt vindue, der findes i det øverste højre hjørne af chartvinduet

Læs mere
  • Sådan tilføjes og fjernes en indikator på dit diagram

Klik på fanen Undersøgelser på diagrammet. Vælg relevant indikator, vælg relevante indstillinger, klik på kopier og luk dernæst indikatoren for at vise den på diagrammet.

Læs mere
  • Sådan finder du din minimum stop distance for et marked

Klik direkte på det pågældende marked eller brug søgefeltet
    Klik på Handel for at generere et nyt handelsvindue
    Klik på Avanceret og afmærk afkrydsningsfeltet Stop
    Brug den nedadgående piletast til at sænke dit stop-niveau
    Hvis du ikke kan sænke dit stop-niveau mere, har du nået minimum stop-distancen.

Læs mere
  • Hvordan registrerer jeg et nyt debet-/kreditkort til min konto?

Når du er logget ind på din konto, skal du klikke på "Tilføj midler"
    Register dit kredit-/debitkort ved at udfylde formularen, der vises.
    Klik på Udfør en betaling til din konto
    Du vil derefter have mulighed for at gemme dine kortoplysninger ved at afmærke feltet "Gem kort".

Læs mere
  • Hvordan udpeger jeg en befuldmægtiget?

Du kan anmode om en fuldmagtsformular ved at sende os en e-mail på customer.service@etxcapital.dk eller ved at ringe til (+45 89 88 17 28)