Denne interaktive kundeservice kan hjælpe dig med at finde hurtige svar på dine spørgsmål, uanset om de er generelle handelsforespørgsler eller specifikke henvendelser om vores handelsplatforme. Du kan søge ved hjælp af relevante nøgleord eller på emnet. Svarene tilføjes og opdateres løbende, så hold øje med vores seneste opdaterede support.

TILBAGE

Artikler

Trading
  • Sådan finder du din samlede fortjeneste eller tab på en position

For at se din samlede fortjeneste eller tab på en position, skal du kigge på kolonnen F/T i fanen Åbne positioner svarende til din pågældende position.

Læs mere
  • Tilgængelige aktier på vores platform

Du kan finde den aktie, du ønsker at handle ved at bruge søgefeltet på handelsplatformen.

Læs mere
  • Vores diagrampakker

Vores platform tilbyder forskellige visningstyper med en række tegneværktøjer. Du kan også tilføje en række forskellige studier og gemme dine indstillinger. Klik på ikonet Chart på et marked. Klik på fanen Chart og klik derefter på Type for at vælge din visningstype.